Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont aparte keyboard cover voor de Xperia Tablet S

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2012, 14:42 CategorieAccessoires

Sony presenteerde afgelopen week tijdens IFA 2012 de opvolger van de Tablet S in de vorm van de Xperia Tablet S. Qua formaat en design is de tablet grotendeels hetzelfde gebleven als zijn voorganger, de belangrijkste verbetering zit hem in de quad-core Tegr 3 processor. Maar, dit jaar besteed Sony ook wat meer aandacht aan accessoires zoals deze aparte keyboard cover.

Toen Microsoft twee maanden geleden haar Surface tablets toonde ging de aandchat niet alleen uit naar de tablets zelf. Microsoft wilde namelijk een keyboard aan de tablets toevoegen zonder deze veel ruimte in beslag te laten nemen of een dock aan de tablets toe te voegen. De oplossing werd gevonden in een keyboard cover waarin het keyboard netjes verwerkt zit. Het gaat om een touch keyboard met toetsen die nauwelijks voelbaar zijn en ook geen tactiele feedback geven. Volgens Microsoft is deze manier van typen efficiënter dan het typen op het display van je tablet.

Keyboard cover hands-on

Het lijkt erop dat Microsoft niet de enige fabrikant is die naar een nieuwe manier van typen zocht. Sony heeft namelijk een nagenoeg vergelijkbare keyboard cover ontwikkeld voor de Xperia Tablet S. MobileGeeks was tijdens IFA 2012 aanwezig en maakte onderstaande hands-on video van de nieuwe accessoire.

Xperia Tablet S kopen

De Sony Xperia Tablet S is reeds in Nederland te bestellen voor een prijs vanaf 399 euro. Later deze maand zal de tablet bij de meeste winkels op voorraad zijn.

Meer informatie, alle specificaties en de laagste prijzen vind je op de productpagina van de Sony Xperia Tablet S.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.