Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Tablet S nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2012, 13:43 CategorieAndroid

Sony heeft afgelopen maand tijdens IFA 2012 in Berlijn haar nieuwste tablet gelanceerd in de vorm van de Xperia Tablet S. Dit model was tot vandaag reeds te pre-orderen op de website van Sony en bij enkele Nederlandse webwinkels, maar sinds vanochtend is de tablet in ieder geval bij Sony zelf op voorraad. De 16GB Wifi-only versie kan gekocht worden voor 399 euro.

De Sony Xperia Tablet S is een apart vormgegeven tablet met een 9.4 inch display dat een resolutie van 1.280 bij 800 pixels heeft. Verder beschikt de tablet over een quad-core Nvidia Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB of 64GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden, Bluetooth, Wifi en optioneel 3G. De tablet draait nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar de Android 4.1 Jelly Bean update is reeds door Sony bevestigd.

Xperia Tablet S kopen

Op de website van Sony staat het 16GB Wifi-only model (SGPT121E1) reeds op ‘Nu verkrijgbaar’. De andere twee modellen, de 64GB Wifi-only versie (SGPT123E1) en de 16GB Wifi plus 3G versie (SGPT131E1) worden eind september en eind oktober verwacht. Deze tablets kosten respectievelijk 599 en 529 euro. Zodra meer winkels de tablets op voorraad hebben vind je onderaan dit artikel een prijsvergelijking.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Sony Xperia Tablet S. • Delen:

Reacties

 1. Frans
  10 september, 2012 om 17:58

  Martijn,

  Wanneer kunnen we een review van deze tablet verwachten.
  Spec en mogelijkheden zien er goed uit.

  • Martijn Chel
   10 september, 2012 om 18:01

   Hoi Frans,
   Ik ben nu in gesprek met de persoon die me die tablet zou moeten geven. Ik hoop zo snel mogelijk. Contacten lopen in ieder geval.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.