Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Trailer Bad Piggies game: Vliegen met varkens

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2012, 11:05 CategorieApplicaties

Vorige maand toonde Rovu, de ontwikkelaar van de populaire Angry Birds game, al een teaser voor een nieuw spel dat gaat onder de naam Bad Piggies. Uit de teaser konden we nog weinig informatie halen over de gameplay, behalve dat de varkens deze keer de hoofdrol spelen. Vandaag heeft het bedrijf een trailer gelanceerd waarin duidelijk wordt waar het spel om draait.

Bad Piggies is zoals gezegd de opvolger van Angry Birds, maar qua gameplay zie je hier niet veel van terug. Het is niet de bedoeling dat je de varkens schiet middels een katapult. Je moet de varkens namelijk vervoeren via zelf samen te stellen vliegmachines. Eenmaal samengesteld moet je de varkens door de verschillende levels heen zien te navigeren. Toch zit er wel een link naar Angry Birds in want het is de bedoeling dat je de eieren van deze boze vogels steelt.

Bad Piggies  zal 27 september beschikbaar zijn voor Android, iOS en Mac.

Via: Yahoo

  • Delen:

Reacties

  1. Tom
    18 september, 2012 om 11:23

    Zo dan. Dat had ik niet verwacht! Angry Birds vond ik altijd een beetje een rip off van andere games (maar speelde het wel af en toe hoor ;) ). Dit ziet er erg interessant uit. Ook eigen voertuigen lijkt me geniaal. Ben benieuwd!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.