Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

UPC Horizon Live TV app voor de iPad nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2012, 10:14 CategorieApple

Gisteren was het nog onduidelijk wanneer de live TV kijken applicatie van UPC in de App Store van Apple zou verschijnen, maar het kan snel gaan. Inmiddels kan de Horizon TV app gedownload worden door bezitters van een iPad of iPhone. Middels de applicatie is het mogelijk maximaal 80 TV zenders live op je tablet te kijken, zonder hier extra voor te hoeven betalen.

Horizon mediabox

De Horizon TV app wordt samen met de nieuwe Horizon mediabox geïntroduceerd. Dit nieuwe apparaat moet op termijn alle digitale decoders van de kabelmaatschappij vervangen en brengt een hoop nieuwe en interactieve features. Zo kun je eenvoudig bestanden delen met andere apparaten binnen je thuisnetwerk, krijg je toegang tot een Smart TV platform waarop applicaties te downloaden zijn, kun je jouw tablet of smartphone als afstandsbediening gebruiken en kun je tot vier kanalen tegelijkertijd opnemen.

Bekijk alle nieuwe Horizon abonnementen en kosten.

Live TV kijken

De belangrijkste feature voor bezitters van een tablet is wellicht de mogelijkheid om live TV te kijken. UPC heeft lang gewacht met de introductie van deze functie maar is nu wel meteen de kabelmaatschappij die de meeste zenders hiervoor ter beschikking stelt. Het aantal zenders dat je kunt bekijk is afhankelijk van het digitale TV abonnement dat je afgesloten hebt.

Horizon TV app

De Horizon TV app is momenteel gratis te downloaden in de Apple App Store en is geschikt voor zowel de iPhone als iPad. Ook bestaande klanten zonder Horizon mediabox kunnen de applicatie gebruiken om live TV te kijken. Wanneer je als UPC klant inlogt bij Mijn UPC wordt aangegeven welke zenders via een tablet of smartphone te bekijken zijn. Naast de tablet kan ook een computer of laptop gebruikt worden om live TV zenders te bekijken.

Android

Bezitters van een Android tablet moeten waarschijnlijk wacht tot begin 2013. UPC geeft aan dat rond die tijd een applicatie voor Android uitgerold zal worden.

 • Delen:

Reacties

 1. JAAP
  13 september, 2012 om 19:26

  App is inderdaad te downloaden, maar de app kan je echt alleen maar gebruiken als je een horizon abonnement hebt

 2. Robin
  13 september, 2012 om 19:58

  De site horizon.tv en de app werkt voor alle bestaande UPC abonnees mits je internet en digitale tv afneemt. Je kunt inloggen met je mijnupc gegevens. Bij mij werkt het ook prima en ik heb toch echt geen Horizon mediabox. De app werkt overigens ook op iPhone en iPod touch. Bij mij werkt ie prima met iOS5.1.1 op de iPhone 3GS al zitten er nog wel wat bugs in.

  • Martijn Chel
   13 september, 2012 om 20:01

   Top! Thanks voor de bevestiging.

 3. Joost
  16 september, 2012 om 9:50

  Nee hoor, is gewoon te gebruiken zonder horizon abonnement op ipad
  Werkt perfect met mijn royaal abonnement hd dvr

 4. Jon
  22 september, 2012 om 9:26

  hi

  Zo de horizon draait (samsung) aan mijn tv (samsung) en dan een lekker mijn samsung note en tab 10.1 laten draaien om zo tv te kijken..

  Maar helaas geen apps te vinden voor android. iemand tip of moet je een Ipad hebben want laten we eerlijk zijn heb ik alles van samsung werkt het niet :(

  groetjes

  • Martijn Chel
   22 september, 2012 om 11:31

   Zoals aangegeven verschijnt de Android app pas begin 2013, helaas.

 5. ann
  06 november, 2012 om 17:32

  jammer dat de app nog niet voor android is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.