Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

UPC Horizon Live TV iPad app laat op zich wachten

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2012, 13:18 CategorieApple

Vorige week onthulde UPC haar gloednieuwe Horizon mediabox voor nieuwe en bestaande klanten. Met deze mediabox moet TV kijken een stuk interactiever en leuker worden volgens de kabelmaatschappij. Zo is het mogelijk om overal in huis TV te kijken, kun je media binnen je thuisnetwerk streamen en is het mogelijk applicaties te downloaden via het Smart TV platform.

Horizon Live TV app

Een van de belangrijkste features, waar we overigens al heel lang op wachten, is de mogelijkheid om live TV te kijken op je tablet. Vorige week gaf UPC aan dat de Horizon Live TV applicatie voor de iPad begin deze week in de App Store zou moeten staan, maar deze laat nog op zich wachten. Volgens UPC is de app inmiddels ter goedkeuring richting Apple gegaan en is het wachten nu op een go van het bedrijf. UPC verwacht dat de app deze week nog in de App Store verschijnt.

Met de Horizon Live TV applicatie kunnen zowel klanten met een Horizon abonnement als klanten met een ander digitale TV abonnement tot 80 TV kanalen live kijken op hun iPad.

Android

Bezitters van een Android tablet moeten nog even geduld hebben. UPC heeft aangegeven een Android applicatie in ontwikkeling te hebben, maar deze verschijnt waarschijnlijk pas begin 2013.

 • Delen:

Reacties

 1. Piet
  12 september, 2012 om 13:51

  Waarom eerst een IOS App en dan pas een Android App?!?!

  • Martijn Chel
   12 september, 2012 om 14:32

   Dat zie je helaas bij veel bedrijven; iOS krijgt vaak de voorkeur. Waarom lijkt me puur een kwestie van vertrouwen in iOS en Android.

 2. Leon Oser
  12 september, 2012 om 14:28

  Omdat Android sucks en naapers zijn!

 3. Apple
  12 september, 2012 om 21:23

  Omdat alles wat android is, superruk is…..

 4. Marc
  08 oktober, 2012 om 17:38

  Omdat apple moeilijk doet over de voorwaarden waaraan het moet voldoen.
  Waar.android makkelijker in is.

 5. shan
  30 oktober, 2012 om 0:49

  Omdat android de meeste gebruikers heeft?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.