Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

uTorrent: Torrents downloaden op je Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2012, 10:52 CategorieAndroid

Het was via verschillende applicaties al mogelijk om torrents te downloaden op je Android tablet of smartphone maar een van de populairste torrent clients, uTorrent, had nog geen mobiele applicatie. Daar komt nu verandering in met de lancering van de uTorrent beta app. Hiermee kun je torrents zoeken, downloaden en uploaden vanaf je mobiele apparaat.

Volgens uTorrent moet het downloaden van torrents op een Android mobiel apparaat snel en eenvoudig zijn, en kun je jezelf abonneren op RSS feeds. De makers claimen zelfs de beste torrents applicatie die momenteel te krijgen is. Ook krijg je toegang tot BitTorrent’s groeiende bibliotheek aan featured content. Er was overigens al een applicatie met de uTorrent naam op de markt, uTorrent Remote. Deze app werd in februari 2011 gelanceerd en maakt het mogelijk om met je telefoon de uTorrent client op je PC te bedienen. De nieuwe uTorrent applicatie is dus op zichzelf staand en heeft geen connectie met een PC nodig.

De uTorrent beta applicatie is te dowloaden in de Google Play Store voor apparaten met Android versie 2.1 of hoger. Daarbij het is overigens wel verstandig om de app alleen te gebruiken wanneer je verbonden met met een Wifi-netwerk, via 3G zal je datalimiet snel bereikt zijn.

Wanneer de app uit beta gehaald zal worden is nog niet bekend. Een iOS versie van de applicatie zou helaas voorlopig niet ontwikkeld worden.

Lees verder in het artikel ‘Hoe kun je films en TV series kijken op je tablet’.

Via: TNW

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.