VARAgids komt met app voor iPad en Android tablets

11 september 2012 1 Minuut 6 Reacties
VARAgids-app-2

Voor wie een abonnement heeft op de VARAgids en beschikt over een Android tablet of iPad is er vandaag een interessante applicatie gelanceerd. De VARAgids app biedt naast de normale TV gids interessante achtergrondinformatie, live kijktips, de beste fragmenten van de afgelopen dagen, interviews en columns van onder meer Claudia de Breij, Paul Witteman en Youp van ’t Hek.

De VARAgids applicatie is momenteel gratis te downloaden voor iedereen maar zal alleen tot en met 10 november gratis te gebruiken zijn voor mensen die geen abonnement op de gids hebben. Heb je wel een abonnement dan kun je zolang je abonnement loopt gratis gebruikmaken van de applicatie. Daarbij krijgen de eerste 10.000 gebruikers van de app de mogelijkheid om gratis de Franse film Intouchables te bekijken. Om de applicatie te promoten heeft de VARAgids samengewerkt met rapper Brainpower wat geleid heeft tot onderstaande video.

Video

Downloaden

De VARAgids applicatie is reeds beschikbaar voor bezitters van een iPad. Bezitters van een Android tablet moeten nog even geduld hebben, deze app wordt binnenkort gelanceerd. Meer informatie vind je op varagids.nl/app.

Reacties (6)