Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke verpakking onthult specificaties ASUS Padfone 2

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2012, 12:36 CategorieAndroid

Gisteren kregen verschillende media een uitnodiging van ASUS in de digitale brievenbus voor een persevenement op 16 oktober. Op die dag zal de Padfone 2 onthuld worden. Qua specificaties van de Padfone 2 was nog niet veel bekend aangezien we het moesten doen met mogelijke benchmark resultaten. In China is vandaag de foto van een verpakking opgedoken die meer onthult.

Op een Chinees forum is vandaag een nieuw topic aangemaakt met de titel “Padfone 2 specs revealed”. Daarbij is een foto geplaatst met wat de verpakking van de nieuwe Padfone zou zijn. Het interessante is dat hier nagenoeg alle specificaties van de nieuwe smartphone op beschreven worden. Er vanuit gaande dat deze verpakking legitiem is en dat ASUS niks meer aangepast heeft zou de Padfone 2 beschikken over de volgende specificaties.

 • 4.7 inch Super AMOLED display
 • Super IPS+ HD paneel
 • 1.280 bij 720 pixels resolutie
 • Android besturingssysteem
 • 1.5GHz Qualcomm 8064 quad-core processor
 • 2GB aan werkgeheugen
 • Wifi en LTE (4G)
 • 1.2 megapixel camera aan de voorzijde
 • 13 megapixel camera aan de achterzijde
 • Full HD opnamen, LED flitser, Auto focus
 • Bluetooth 4.0
 • GPS
 • microUSB 2.0 met MHL
 • 2140 MAh batterij
 • Afmeting van 137.9 x 68.9 x 9 mm
 • Een gewicht van 136 gram

Opvallend is dat de HDMI aansluiting ontbreekt en dat men spreekt over een Super AMOLED IPS display. Dat laatste heb ik nog nooit voorbij zien komen, maar wellicht heeft ASUS weer wat nieuws ontwikkeld.

Natuurlijk is het maar afwachten of deze specificaties kloppen, maar mocht het zo zijn dan kunnen we een interessante smartphone verwachten die hopelijk ook op de Nederlandse markt verschijnt. ASUS Benelux heeft ons vandaag laten weten dat de mogelijkheden voor een Nederlandse introductie in ieder geval onderzocht worden.

Op 16 oktober vind de lancering van de Padfone 2 plaats. Op dat moment zal meer duidelijkheid gegeven worden.

Via: Engadget

 • Delen:

Reacties

 1. Aj
  22 september, 2012 om 1:09

  Ik wacht al zooooooooo lang op de padfone !! 16 oktober ben ik jarig en het zou een leuke verjaardag worden als asus zou onthullen dat de tweede generatie van de padfone toch naar nederland gaat komen! :) :D

  • Kees Onman
   23 september, 2012 om 22:03

   Waarom wacht je al zo lang dan? Je had hem toch gewoon uit Italie kunne bestellen zoals ik gedaan heb en nu spijt van heb.

 2. padfone
  24 september, 2012 om 23:59

  Nou, dit klinkt een beetje raar maar het mocht niet van mijn moeder sterker nog: ik ben in de vakantie nog een week naar italie gegaan met de kerk en ik kon hem zo in mijn handen grijpen maar mijn moeder verbiedde het me vanwege de garantie want als er iets mee zou gebeuren zouden ze het dan niet meer maken en moest ik ook nog is voor de shipping betalen etc. maarjah ik KAN nu van geluk spreken MITS de padfone 2 in Nederland op de markt komt ,want als de tweede generatie van de padfone net als de eerste generatie van de padfone in Nederland door telecom providers OOK wordt afgekeurd vanwege de prijs of iets dergelijks, tjaaaa wat heb ik dan aan die geluk?? Mijn moeder zal mij gewoon weer het zelfde toe babbelen als voorheen en ik zou het ook nog is met mijn eigen geld betalen ook dat ik gespaard heb.

 3. aj
  25 september, 2012 om 0:04

  Exuses voor de namen “aj” en “padfone” zijn dezelfde personen .

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.