Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Win een Mofi sleeve of DODOcase accessoire voor de Google Nexus 7!

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2012, 13:02 CategorieAccessoires

Het is slecht gesteld met de beschikbaarheid van de Nexus 7 in Nederland en als je nog op een exemplaar wacht kun je jezelf wellicht al verrijken met een mooie accessoire. De afgelopen weken hebben we in totaal vier reviews van accessoires voor de Nexus 7 gemaakt en twee van deze accessoires geven we nu weg. Het gaat om de Mofi sleeve en de DODOcase.

DODOcase

De DODOcase is op het eerste gezicht een zeer eenvoudige accessoire van hoge kwaliteit. Toch beschikt deze case over een interessante extra feature; het in een hoek plaatsen van je tablet om bijvoorbeeld een film te kijken. De case maakt van je tablet een boek waardoor het lezen van e-books een hele nieuwe ervaring is. Meer informatie over deze accessoire lees je in de DODOcase review.

Mofi sleeve

De Mofi ‘Androidhoes’ sleeve is een fraaie hoes met Android vormgeving en een ritssluiting voor optimale afscherming voor invloeden van buitenaf. De sleeve biedt een goede bescherming tegen krassen en vuil maar heeft zijn beperkingen wanneer het aankomt op stoten en vallen. Meer informatie over deze accessoires lees je in de Mofi sleeve review.

Win deze accessoires

Zoals je gewend bent van ons geven we de meeste accessoires die we reviewen weg en dat is ook bij deze twee producten het geval. Let wel dat de originele verpakking ontbreekt aangezien de accessoires dus gebruikt zijn door ons. Je kunt er eenvoudig kans op maken door twee dingen te doen;

Mofi sleeve

Wil je de Mofi sleeve winnen dan volg je ons op Twitter en stuur je een tweet van dit artikel de wereld in (zie onderstaande knoppen).

Winnaar: @Kevinontwit

DODOcase

Wil je de DODOcase winnen dan word je fan van onze Facebook pagina en deel je dit artikel met je vrienden (zie onderstaande knoppen).

Winnaar: Wim Timmermans

Onder alle volgers/fans die het dit artikel gedeeld hebben verloten we volgende week deze accessoires. Succes!

Meer accessoires voor de Nexus 7

Naast de twee bovenstaande accessoires hebben we ook een review gemaakt van de Ultimate SleeveCase en de Noreve leather case voor de Nexus 7.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.