Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 8 evenement op 25 oktober. Lancering Surface tablets?

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2012, 0:18 CategorieMicrosoft

Microsoft heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor een persevenement dat op 25 oktober plaatsvindt in New York. Tijdens het evenement worden er waarschijnlijk meer details omtrent Windows 8 bekendgemaakt en waarschijnlijk zien we ook de ontbrekende details over de Surface tablets van de fabrikant voorbij komen.

You’re invited to celebrate

In de uitnodiging staat: “You’re invited to celebrate”. De aanwezigen zijn dus uitgenodigd om een feestje te komen bouwen. Natuurlijk draait dit evenement volledig om het nieuwe Windows 8 besturingssysteem en zal Microsoft de uiteindelijke versie officieel presenteren. Daarnaast zal nieuwe Windows 8 hardware waaronder tablets, desktop PC’s en laptops aan bod komen.

Surface tablets

Het is ook zeker mogelijk dat Microsoft, gezien de timing van het evenement en de focus op touch-apparaten, haar twee Surface tablets officieel lanceert. Hopelijk komt Microsoft dan eindelijk met de adviesprijzen en lanceerdata van beide tablets. Het is in ieder geval zeker dat de Surface voor Windows RT niet voor 199 dollar over de toonbank zal gaan. Microsoft liet eerder deze week weten aan prijzen tussen de 300 en 800 dollar te denken.

De Surface voor Windows RT ligt naar alle waarschijnlijkheid vanaf 26 oktober in de winkels. De Surface voor Windows 8 Pro komt enkele weken later beschikbaar. Precieze data zullen we dus te weten komen op 25 oktober.

Hou Tablets Magazine in de gaten voor meer nieuws over de Surface tablets van Microsoft alsmede andere Windows tablets.

Bron: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.