Yarvik voorziet wederom tablets van Android 4.0 ICS update

13 september 2012 1 Minuut 3 Reacties
Yarvik-TAB461

In maart van dit jaar liet Yarvik al zien dat ook een aantal budget tablets gewoon een update naar de nieuwste versie van Android kunnen krijgen en vandaag voorziet de fabrikant nog een aantal modellen van een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tablets die met Android 4.0 geleverd werden krijgen nu de mogelijkheid om te updaten naar Android versie 4.0.4.

Android updates

Eerder dit jaar kregen de volgende modellen een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze modellen kunnen nu geüpdatet worden naar Android 4.0.4.

Vanaf vandaag is er voor nog een aantal modellen de mogelijkheid voor een update toegevoegd. Deze tablets kunnen direct naar Android versie 4.0.4. geüpdatet worden.

Verbeteringen

Yarvik geeft aan dat de nieuwe Android versie een aantal belangrijke verbeteringen met zich meebrengt. Zo moet het besturingssysteem stabieler zijn, worden de prestaties van de camera en de Wifi module verbeterd, wordt de Google Play Store toegevoegd en krijgen de standaard meegeleverde applicaties een update.

Installatie

Wanneer je de update voor een van bovenstaande tablets uit wilt voeren kun je alle informatie vinden via deze pagina. Let wel dat je perse in bezit moet zijn van een Windows computer om de update te kunnen installeren.

Reacties (3)