Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik voorziet wederom tablets van Android 4.0 ICS update

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2012, 10:52 CategorieAndroid

In maart van dit jaar liet Yarvik al zien dat ook een aantal budget tablets gewoon een update naar de nieuwste versie van Android kunnen krijgen en vandaag voorziet de fabrikant nog een aantal modellen van een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tablets die met Android 4.0 geleverd werden krijgen nu de mogelijkheid om te updaten naar Android versie 4.0.4.

Android updates

Eerder dit jaar kregen de volgende modellen een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze modellen kunnen nu geüpdatet worden naar Android 4.0.4.

Vanaf vandaag is er voor nog een aantal modellen de mogelijkheid voor een update toegevoegd. Deze tablets kunnen direct naar Android versie 4.0.4. geüpdatet worden.

Verbeteringen

Yarvik geeft aan dat de nieuwe Android versie een aantal belangrijke verbeteringen met zich meebrengt. Zo moet het besturingssysteem stabieler zijn, worden de prestaties van de camera en de Wifi module verbeterd, wordt de Google Play Store toegevoegd en krijgen de standaard meegeleverde applicaties een update.

Installatie

Wanneer je de update voor een van bovenstaande tablets uit wilt voeren kun je alle informatie vinden via deze pagina. Let wel dat je perse in bezit moet zijn van een Windows computer om de update te kunnen installeren.

 • Delen:

Reacties

 1. j.goverde
  06 maart, 2015 om 19:44

  waar kan ik vinden hoe wat en waar ik mijn yarvik tab468euk tablet kan uploaden van de 4.03 versie naar de 4.04 versie.

 2. j.goverde
  15 april, 2015 om 10:36

  wie weet hoe ik mijn yarvik tab468euk van android versie 4.0.3 naar 4.0.4 kan krijgen, via de livesuit.exe moet ik het bestand

 3. Jan
  22 april, 2015 om 7:14

  nadat ik de handelingen hebt verricht zoals beschreven in de handleiding voor update yarvik tab468 via livesuite exe met de yarvik tab486.img, blijf ik na opstarten android versie 4.0.3 houden ipv de 4.0.4 versie, hoe kan dat.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.