Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZAGG introduceert ZAGGkeys Pro en Pro Plus keyboard cases

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2012, 16:41 CategorieAccessoires

ZAGG, fabrikant van accessoires voor onder meer de Apple iPad, is geen onbekende voor ons. Niet zo heel lang geleden maakten we namelijk een review van het ZAGGkeys FLEX Bluetooth keyboard. De fabrikant introduceert deze week twee nieuwe keyboard accessoires voor de iPad. Deze verbeterde toetsenborden moet nog meer gebruiksgemak bieden tegen aan lage prijs.

ZAGGkeys Pro en ZAGGkeys Pro Plus

ZAGG introduceert de ZAGGkeys Pro en ZAGGkeys Pro Plus. Beide keyboard docks beschikken over diverse verbeteringen waaronder een betere koppeling met de iPad middels de ingebouwde Smartcover magneten. Hierdoor kan het keyboard gelijk als cover gebruikt worden voor optimale bescherming en kun je het als één pakket overal mee naar toe nemen. Verder beschikken de toetsenborden over diverse iOS knoppen om snel handelingen op de iPad uit te voeren en wordt de verbinding gelegd middels Bluetooth.

Het verschil tussen de ZAGGkeys Pro en ZAGGkeys Pro Plus zit hem puur in de achtergrondverlichting van het keyboard. De Pro Plus versie kan zeven verschillende kleuren achtergrondverlichting weergeven wat volgens de fabrikant nauwelijks stroom verbruikt.

Prijs en beschikbaarheid

De ZAGGkeys Pro en ZAGGkeys Pro Plus moeten deze maand nog op de markt verschijnen voor een prijs van respectievelijk 109 en 139 euro.

Via: Stylecowboys

 • Delen:

Reacties

 1. Robin Schatsbergen
  08 september, 2012 om 10:49

  Hopen dat deze niet krast op het scherm. Maar volgens mij is dit het zelfde principe als van logitech? Even wachten op een review dus. Verder ziet het er wel goed uit!

 2. Zagg.nl
  30 oktober, 2012 om 0:06

  Bij ons is deze vanaf 1 november leverbaar! Bekijk alle specificaties en de video via deze link: http://www.zagg.nl/zaggkeys-proplus-ipad-toetsenbord-apple-ipad-2-3.html

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.