Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Zakelijke Lenovo ThinkPad Tablet 2 gaat 799 dollar kosten’

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2012, 20:19 CategorieHardware

Lenovo heeft begin vorige maand haar eerste Windows 8 tablet gepresenteerd in de vorm van de ThinkPad Tablet 2. Dit model beschikt onder meer over een Intel processor en een 10.1 inch display. Het enige wat tijdens de presentatie ontbrak was de prijs en die lijkt nu ook opgedoken te zijn. De tablet moet vanaf 26 oktober in de winkels liggen voor een prijs van 799 dollar.

WPCentral meldt vandaag dat een woordvoerder van Lenovo bevestigd heeft dat de ThinkPad tegelijk met de lancering van Windows 8, op 26 oktober, zal verschijnen voor een prijs van 799 dollar. Voor dat geldt zou je het keyboard dock meegeleverd krijgen en voorziet Lenovo de tablet zelfs van de volledige versie van Office 2013. Ter vergelijking; de ASUS Vivo Tab met Windows 8 en een keyboard dock zou naar verluid 999 dollar gaan kosten. Samsung’s ATIV Smart PC met keyboard dock heeft reeds een prijskaartje van 849 euro gekregen.

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 is gericht op de zakelijke gebruiker en beschikt onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom processor, optioneel 3G/4G, NFC ondersteuning, een meegeleverde stylys, twee camera’s en een vingerafdruk scanner. Er komt ook een Pro variant maar de exacte verschillen qua prijs en specificaties zijn nog niet bekend.

Of de tablet naar Nederland komt en wat de prijs zal zijn is nog niet duidelijk.

 • Delen:
Lenovo ThinkPad Tablet 2
Windows 8

Reacties

 1. StreetNerd
  20 oktober, 2012 om 15:18

  Dit is de pro versie

  Win RT = ARM
  Win Pro= Intel

  • Martijn Chel
   20 oktober, 2012 om 15:20

   Klopt, staat dit er niet dan?

   • StreetNerd
    21 oktober, 2012 om 19:54

    “Er komt ook een Pro variant maar de exacte verschillen qua prijs en specificaties zijn nog niet bekend.”

    Welk Pro variant?

   • Martijn Chel
    21 oktober, 2012 om 22:43

    Nee, hier heb ik het over ‘Pro’ in de zin van een zakelijke uitrusting met vingerafdrukscanner, zakelijke software en dat soort dingen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.