Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo Live TV deze maand naar Android smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2012, 12:09 CategorieAndroid

TV kijken op je tablet of smartphone wordt steeds populairder en veel digitale TV providers springen hier op in door applicaties te lanceren waarmee je toegang krijgt tot het Live TV aanbod. Ook Ziggo heeft al een paar maanden een applicatie voor de iPhone en de iPad waarmee live TV gekeken kan worden, maar de applicatie voor Android ontbrak nog, wat tot ergernis leidde bij veel Android gebruikers.

Ziggo heeft er zelf nog nauwelijks iets over losgelaten maar op de website van de kabelprovider valt in de kleine lettertjes te lezen dat de Android applicatie voor smartphones en tablet medio september verwacht wordt. Hiermee kun je overal in huis TV kijken, zonder perse voor de TV te hoeven zitten. Via een elektronische programmagids heb je toegang tot de meest populaire zenders, waaronder de publieke omroepen, de RTL zenders en alle zenders van de SBS groep.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is, vanzelfsprekend, een tablet of smartphone en een snelle Wifi-verbinding. Ook moet je een Ziggo internet en Ziggo tv-abonnement  of een Alles-in-één pakket van Ziggo hebben.

Review Live TV kijken op je tablet

Onlangs hebben we een uitgebreide review gemaakt van de beschikbare Live TV kijken applicaties, waaronder die van KPN, Ziggo en Vodafone.

UPC

De enige digitale TV provider die nog geen Live TV kijken applicatie gelanceerd heeft is UPC. De kabelmaatschappij laat er weinig over los maar inmiddels is bekend dat men wacht op de lancering van de nieuwe Horizon mediabox. Deze zal nieuwe mogelijkheden naar de huiskamer brengen, waaronder live TV kijken op tablets en smartphones. Lees meer over de Horizon mediabox van UPC.

Wesley, dank voor de tip.

 • Delen:

Reacties

 1. bikkel
  19 september, 2012 om 21:40

  als je dit lees dan komt de android tablet app waar je tv mee kan kijken morgen, 20 september 2012………

  https://twitter.com/ZiggoWebcare/status/248334468073545728

  • Martijn Chel
   19 september, 2012 om 22:09

   Thanks!

  • peer
   22 september, 2012 om 15:43

   niet hier in groningen……..

 2. Robin
  26 september, 2012 om 10:17

  Inmiddels is de Android app ook voorzien van live streaming:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ziggo.android.tv

  Ik kan het zelf niet testen want ik zit bij UPC.

  • bikkel
   26 september, 2012 om 22:43

   Hier doet ie het helaas zit er geen discovery bij….maar ja je kan niet alles hebben.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.