Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE komt begin 2013 met V98 Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2012, 10:55 CategorieHardware

ZTE is in Europa nog een redelijk onbekend merk op het gebied van tablets maar daar moet volgend jaar verandering in komen. Eerder dit jaar gaf de Chinese fabrikant al aan diverse Android tablets naar Europa te willen brengen en begin 2013 moet er ook een Windows 8 tablet verschijnen. Tijdens een Intel Windows 8 evenement toonde het bedrijf deze week de V98.

De V98 Windows 8 tablet beschikt over een 10.1 inch LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en een chassis dat volledig van aluminium gemaakt is. Verder is de tablet uitgerust met een Intel Z2760 Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Ook is er ondersteuning voor 3G/4G, NFC, GPS, Wifi en Bluetooth 4.0. De tablet heeft een gewicht van 700 gram, is zo’n 8.9 millimeter dik en beschikt over een 7.000 mAh batterij.

De ZTE V98 moet in het eerste kwartaal van 2013 op de markt verschijnen. Informatie over een Nederlandse lancering en de prijs is nog niet bekend.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.