Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanwijzingen voor 32GB Google Nexus 7 tablet gevonden

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2012, 11:23 CategorieAndroid

De Google Nexus 7 tablet is alweer een tijdje te koop, maar in Nederland hebben we te maken met een flink voorraad tekort. Wie een Nexus 7 tablet wil zal moeten pre-orderen en geduld moeten hebben. In de VS en de UK heeft men geen voorraad problemen aangezien Google de tablet zelf via de Play Store verkoopt. Daar is de Nexus 7 in een 8GB en een 16GB variant te koop.

Aan het assortiment zou binnenkort mogelijk een 32GB variant toegevoegd kunnen worden. Dat is althans wanneer de informatie die in de database van Carphone Warehouse uit de UK gevonden is correct is. In de database wordt gesproken over een “Nexus ASUS 7in tablet 32GB WiFi Tegra 3”. Nou wil dat natuurlijk nog niks zeggen aangezien retailers vaak producten als place holder toevoegen aan de database zonder dat ze officieel aangekondigd zijn.

Google zelf heeft tot op heden nog geen enkele indicatie gegeven voor een 32GB variant, maar het zou wel een logische stap zijn. Concurrerende tablets als de Kindle Fire HD en Nook Tablet worden namelijk ook in 32GB varianten gelanceerd. Daarbij beschikt de Nexus 7 niet over een microSD card reader om het geheugen uit te breiden en is een grotere opslagcapaciteit dus interessant voor sommige consumenten.

Mocht Google een 32GB variant lanceren dan is het nog maar de vraag of deze naar Nederland komt. De 8GB variant is ook alleen beschikbaar in de landen waar Google de tablet via haar eigen Play Store verkoopt. Overigens doken de afgelopen dagen ook geruchten op over een (nog) goedkopere Nexus 7 variant die voor 99 dollar verkocht zou moeten worden.

Via: Droidlife 

  • Delen:

Reacties

  1. Harold
    04 oktober, 2012 om 19:08

    Interessant voor $ 99,– maar wat krijg je er voor??
    32 GB is niet zo interessant want mijn Nexus is geroot en kan via OTG en USB zo het geheugen uitbreiden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.