Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer bevestigt Amerikaanse prijs en beschikbaarheid Iconia Tab W700

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2012, 14:22 CategorieHardware

We hebben al verschillende geruchten over de prijzen van de Acer Iconia Tab Windows 8 tablets voorbij zien komen en vandaag is eindelijk de dag dat Acer de prijzen (gedeeltelijk) bevestigt. In de VS heeft de fabrikant een persbericht uitgestuurd waarin de prijs en beschikbaarheid van de high-end Iconia Tab W700 met Intel processor gecommuniceerd wordt.

Acer Iconia Tab W700

Gelukkig valt de prijs enigszins mee. We hebben namelijk ook prijzen van 1.299 dollar voorbij zien komen. Acer geeft aan dat de Iconia Tab W700 vanaf 26 oktober beschikbaar zal zijn voor een prijs van 799 dollar. Hiervoor krijg je een 11.6 inch tablet met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Intel Ivy Bridge Core i3 processor met een kloksnelheid van 1.8GHz, 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microHDMI poort en een USB 3.0 poort.

Dat is niet alles want voor deze prijs wordt er ook een speciaal dock (cradle) meegeleverd waarmee de tablet in een hoek van 70 of 20 graden geplaatst kan worden. Dit dock beschikt over drie extra USB 3.0 poorten en kan de tablet opladen. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je er ook een Bluetooth keyboard bij waardoor het geheel als volledige desktop en als mobiele stand-alone tablet kan functioneren.

Er komt ook een krachtigere variant van de Iconia Tab W700 op de markt. Dit model beschikt over een Intel Core i5 processor met 128GB aan opslaggeheugen en moet 999,99 dollar gaan kosten.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab W700.

Nederlandse prijzen

Acer Benelux heeft nog geen officiële prijzen bekendgemaakt maar de kans is groot dat we moeten denken aan een prijs tussen de 699 en 799 euro. Vorige maand wist Acer Italia echter te melden dat dit wel eens 599 euro zou kunnen worden.

Alle Windows 8 tablets die reeds voor de Nederlandse markt aangekondigd zijn vind je in de tablet database.

Via: The Verge  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.