Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A700 met Full HD display nog maar 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2012, 11:12 CategorieAndroid

De prijzen van tablets lijken nog steeds te dalen, voornamelijk door de komst van goedkopere maar kwalitatief hoogwaardige modellen. Een van de tablets die sinds de lancering flink in prijs is gedaald is de Acer Iconia Tab A700. Dit model werd begin dit jaar aangekondigd voor een prijs van 549 euro maar is inmiddels in Nederland te koop voor 399 euro, een daling van 150 euro.

Iconia Tab A700 features

Nou maakt een prijsdaling een tablet niet per definitie interessant, maar de Iconia Tab A700 biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere tablets in hetzelfde prijssegment. Het eerste belangrijke voordeel is het 10.1 inch display met een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. De Iconia Tab A700 is momenteel de goedkoopste optie als je een volwaardige HD display zoekt. Daarnaast beschikt de tablet over een quad-core Tegra 3 processor voor krachtige prestaties en heeft Acer onlangs de Android 4.1 Jelly Bean update uitgerold die moet zorgen voor een sneller en vloeiender besturingssysteem.

Verdere specificaties van de Iconia Tab A700 zijn onder meer 1GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, HDMI en USB poorten, Bluetooth en twee camera’s. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab A700.

Kortom, een zeer compleet pakket en dus een aantrekkelijke optie wanneer je budget zo’n 400 euro bedraagt.

Iconia Tab A700 review

Collega Sam heeft de Iconia Tab A700 momenteel in bezit voor een uitgebreide review (met Android 4.1 Jelly Bean). Deze review zal binnenkort online verschijnen. Voor nu kun je terecht in het artikel met zijn eerste indruk van de Iconia Tab A700.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.