Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer wacht met Windows RT tablets, wil zien hoe de Surface het doet

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2012, 12:08 CategorieHardware

Sinds vorige week is Windows 8 officieel te koop en dat zorgt voor een hoop nieuwe producten die de komende weken gaan verschijnen. We hebben al een groot aantal Windows 8 tablets voorbij zien komen, maar tablets met het ‘uitgeklede’ Windows RT blijven nog wat achter. Ook Acer heeft nog geen Windows RT tablets gelanceerd en wil eerste zien hoe de Surface het doet.

Enkele Windows RT tablets

Er zijn paar een paar fabrikanten die reeds inzetten op Windows RT. Zo komt ASUS met de Vivo Tab RT tablet, lanceert Samsung de ATIV Tab en heeft Microsoft een eigen tablet ontwikkeld in de vorm van de Surface voor Windows RT. Het lijkt erop dat veel fabrikanten niet zeker zijn over de Windows RT versie en eerst willen kijken hoe de concurrenten het doen en of deze versie van het besturingssysteem wel geaccepteerd wordt door klanten.

Acer zet Windows RT in de wacht

Acer topman Jim Wong laat vandaag tegenover Reuters weten dat de fabrikant de lancering van Windows RT tablets heeft uitgesteld tot het tweede kwartaal van 2013. In eerste instantie zouden de modellen begin 2013 hun opwachting maken. Als reden voor de vertraging geeft Wong dat Acer eerst wil zien wat Microsoft exact met de Surface tablet gaat doen en hoe deze geaccepteerd wordt door consumenten.

Acer heeft overigens wel reeds Windows  tablets gelanceerd in de vorm van de Iconia Tab W510 en de Iconia Tab W700.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.