Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel lanceert One Touch Evo 7 tablet met optionele 3G module

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2012, 13:39 CategorieAndroid

Vorige week lanceerde Alcatel al een 7 inch tablet in de vorm van de One Touch Tab T10, maar deze week wordt er nog een 7 inch model aan het assortiment toegevoegd. De Alcatel One Touch Evo 7 is volgens de fabrikant zelf een modulaire tablet, puur om het feit dat je een 3G module aan de tablet toe kunt voegen om ook onderweg te kunnen surfen op het internet.

Alcatel One Touch Evo 7

De Alcatel One Touch Evo 7 is een 7 inch tablet die draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en beschikt over een 1GHz processor met 1GB aan werkgeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. Wat betreft de software krijg je toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van apps maar lijkt Alcatel weinig veranderd te hebben aan de bekende Android interface.

Verdere specificaties ontbreken nog, maar de fabrikant geeft op de eigen website vooral aandacht aan de mogelijkheid om 3G aan de tablet toe te voegen. Dit doe je door een case, beschikbaar in verschillende kleuren, te kopen waarin een 3G module verwerkt is. Deze installeer je door de bestaande cover te verwijderen en de tablet in de case te schuiven. Verder focust Alcatel zich voornamelijk op het aanbieden van interessante accessoires als covers, cases, Smart Covers en sleeves.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de One Touch Evo 7 op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend. De cover met 3G module zal zowel los als in combinatie met de tablet verkocht worden.

Bron: Alcatel Via: Unwired View

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.