Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AMD toont teaser voor hybride (Windows 8?) tablet

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2012, 11:36 CategorieHardware

We hebben het de laatste maanden eigenlijk alleen maar over nieuwe Windows 8 tablets die beschikken over een Intel processor, maar er is nog een fabrikant van chips die gebruikt kunnen worden in deze tablets. Begin dit jaar gaf AMD al aan een nieuwe processor voor Windows 8 tablets in ontwikkeling te hebben en deze week zou de eerste hybride AMD tablet moeten verschijnen.

AMD heeft afgelopen week een teaser online gezet waarin we een tablet voorbij zien komen die op 9 oktober, morgen dus, gelanceerd moet worden. De video is gebaseerd op de Amerikaanse reality show Ghost Hunters. Het gaat natuurlijk niet om een tablet van AMD zelf, maar een apparaat dat beschikt over een processor van het bedrijf.

In de video wordt gezegd dat het apparaat ‘koud’ is wat zou kunnen duiden op een low-power chip die speciaal voor tablets ontwikkeld is. Daarnaast wordt aangegeven dat het een ‘gemuteerd’ apparaat is wat doet vermoeden dat het om een dual-screen of hybride tablet met keyboard dock gaat.

Wie de hardware partner van AMD gaat worden is nog onduidelijk. Eerder dit jaar verschenen geruchten dat zowel Dell als HP met AMD samen zouden gaan werken. Morgen komen we alles te weten, dus hou Tablets Magazine in de gaten voor meer informatie.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.