Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.1 Jelly Bean voor de Acer Iconia Tab A700 nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 22:50 CategorieAndroid

Eind vorige maand begon Acer in Duitsland met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Iconia Tab A700 tablet en vandaag is ook Nederland aan de beurt. Verschillende Nederlandse bezitters van de 10.1 inch tablet met Full HD display laten weten een automatische melding gekregen te hebben waarna de update Over The Air gedownload kan worden.

Eerste ervaringen

De eerste ervaringen met de Jelly Bean update lijken in ieder geval positief. Zo laat Bikkel weten;

Werkt perfect lag probleem is stukke minder. Tot nu toe geen echt last van gehad. Getest met allerlei programma’s te openen. Browsen gaat ook beter. Reactie van scherm veel beter. Tot nu toe geen spijt van de update.

Ook Bascanvas heeft een zeer positieve eerste ervaring;

Jelly bean net binnen gehaald NL versie, toch nog sneller dan verwacht, installatie zonder problemen. Draait als een zonnetje.

Iconia Tab A510 en A210

De Iconia Tab A700 is de eerste tablet in de Acer Iconia Tab serie die de Android 4.1 Jelly Bean update krijgt. Begin deze maand liet Acer ons weten dat de Iconia Tab A210 eind oktober een update kan verwachten, en dat bezitters van een Iconia Tab A510 tot eind november moeten wachten.

Ook slecht nieuws

Helaas kwam er ook slecht nieuws vanuit Acer Benelux. Zo werd bevestigd dat de vorig jaar gelanceerde Iconia Tab A100 en Iconia Tab A500 geen update naar de nieuwste versie van Android krijgen. Ook de begin dit jaar gelanceerde Iconia Tab A200 heeft Android 4.0 Ice Cream Sandwich als eindstation.

  • Delen:

Reacties

 1. Sam Rijver
  09 oktober, 2012 om 23:20

  Nu updaten. Morgen en weekend spelen. Ben er benieuwd. Hoop dat monopoly blijft.

 2. Bascanvas
  12 oktober, 2012 om 9:28

  Eerste probleem na de update, ik kan mij externe sd kaart niet meer benaderen, heb deze tot de update zonder problemen gebruikt. Nu geeft de tablet aan dat de kaart read only is?? Opnieuw geformateerd in zowel FAT32 als NTFS, dan kan ik een of twee bestanden kopieren en als ik geluk heb nog een keer openen, daarna wederom melding read only.

  Iemand ervaring met dit probleem?

 3. bikkel
  14 oktober, 2012 om 9:49

  Hier geen problemen met kaartje. Zit er een schrijf beveiliging op het kaartje zelf.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.