Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple begint productie iPad Mini’

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2012, 11:16 CategorieApple

Als we alle geruchten over de iPad Mini (of iPad Air) zouden plaatsen zijn we daar fulltime mee bezig, dus dat laten we aan de Apple blogs over. Toch is het interessant om zo nu en dan een update te brengen over de algemene status volgens deze geruchten. Als we ze mogen geloven dan komen de uitnodigingen voor het persevenement er aan en is Apple reeds begonnen met de productie.

iPad Mini productie van start

Volgens bronnen van de The Wall Street Journal is Apple reeds begonnen met de productie van een nieuwe tablet; een kleinere en goedkopere versie van de iPad die we nu kennen. De bronnen bevestigen eerdere geruchten over een 7.85 inch schermformaat en geven aan dat LG Display en AU Optronics de partners zijn voor de productie van de LCD panelen. Verder zou de resolutie van de iPad Mini lager liggen dan de resolutie van de nieuwe iPad, wat op zich ook geen verrassend nieuws is. De tablet zou iets groter zijn dan de Kindle Fire en Nexus 7 en waarschijnlijk ook wat duurder zijn.

Presentatie op 17 oktober

Eerder deze week wist CNN’s Fortune te melden dat Apple de uitnodigingen voor de presentatie van de iPad Mini op 10 oktober de deur uit zou doen. Het evenement zou gepland staan op 17 oktober. Vanaf 2 november zou de kleinere en goedkopere iPad dan in de winkels moeten liggen.

iPad Mini afbeeldingen

Natuurlijk zijn er de afgelopen dagen en weken ook weer een hoop afbeeldingen opgedoken waarop de iPad Mini te zien zou zijn. Zo heeft een website uit Oekraïne een aantal foto’s gepubliceerd waarop de 3G/4G module, de aluminium behuizing en het display te zien zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.