Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple bevestigt iPad Mini evenement voor 23 oktober

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2012, 18:08 CategorieApple

We gingen er eigenlijk al een beetje vanuit maar Apple heeft vandaag dan eindelijk de uitnodigingen verstuurd voor een persevenement dat op 23 oktober plaats zal vinden. Hoewel we altijd nog een slag om de arm moeten houden lijkt het overduidelijk dat het bedrijf uit Cupertino dan de langverwachte iPad Mini zal lanceren. De uitnodiging, hierboven afgebeeld, zegt vrij weinig maar “a little more” doet toch wel vermoeden dat het om de kleinere en goedkopere iPad gaat.

iPad Mini prijzen

Eerder deze week verschenen er al mogelijke prijzen van de iPad Mini. De Media Markt in Duitsland zou de tablets al in het systeem gezet hebben, compleet met alle varianten en prijzen. Zo zou het goedkoopste model een 8GB Wifi-only variant zijn. Voor dit model moet je 249 euro neerleggen. Het duurste model heeft een prijs van 649 euro en zou beschikken over 64GB aan opslaggeheugen, Wifi en 3G. Uit de informatie bleek ook dat Apple zowel witte als zwarte varianten lanceert.

Specificaties

Als we de meest recente geruchten mogen geloven wordt de iPad Mini uitgerust met een 7.85 inch display met een 1.024 bij 768 pixels resolutie en moet de tablet een stuk kleiner en slanker zijn dan de huidige iPad. Daarnaast zou de tablet beschikken over een Apple A5 processor, dezelfde die we in de iPad 2 terugzagen.

Toch is het allemaal nog maar afwachten. Op 23 oktober weten we meer!

Via: Slasghear

 

 • Delen:

Reacties

 1. Woout
  16 oktober, 2012 om 18:26

  Ik gok op een compleet nieuwe Mac Mini en iPod Shuffle.

  • Martijn Chel
   16 oktober, 2012 om 18:34

   En een nieuwe MacBook Air!

 2. Sam Rijver
  16 oktober, 2012 om 19:01

  Refreshed mini maar zonder stage presence denk ik.

  iPad Air en geupdate iPad 3 met nieuwe connector.

  13 inch Macbook Pro Retina

  Mijn gokjes.

 3. Woout
  16 oktober, 2012 om 21:46

  Vergeet een compleet nieuwe revolutionaire afstandsbediening niet, het huidige design bestaat al sinds 2009.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.