Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple’s nieuwe iPad Mini en iPad Mini Smart Cover video’s

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2012, 13:22 CategorieApple

Na lang wachten en honderden geruchten was het gisteren eindelijk zover; Apple presenteerde een kleinere en goedkopere iPad. De iPad Mini lancering wordt zoals elke keer vergezeld door een uitgebreide video waarin vol enthousiasme verteld wordt over de nieuwe features en functies van het apparaat. Daarnaast heeft Apple een korte commercial voor de Smart Covers gepubliceerd.

iPad Mini – specificaties

De iPad Mini moet hoge kwaliteit beschikbaar stellen voor de wat kleinere budgetten. Voor een prijs van 329 euro kun je vanaf komende vrijdag je pre-order plaatsen of vanaf 2 november naar de winkel. Voor dit geld krijg je onder meer een 7.9 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een A5 dual-core processor, 16GB aan opslaggeheugen, een FaceTime HD camera, een 5 megapixel iSigt camera, Bluetooth 4.0, Wifi en de nieuwe Lightning connector. De Smart Cover komt in verschillende kleuren en krijgt een prijs van 39 euro.

iPad Mini – commercials

iPad Mini vs iPad 3 vs iPad 4

Meer over alle verschillen tussen de iPad Mini, iPad 3 en iPad 4 vind je in dit artikel.

Pre-orders

Pre-orders voor de iPad Mini en vierde generatie iPad kunnen vanaf komende vrijdag geplaatst worden in de online Apple Store. Vanaf 2 november verschijnen de tablets in Nederland.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.