Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPad Mini presentatie live volgen via Apple TV en browser (stream)

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2012, 18:00 CategorieApple

Vanmorgen plaatse collega Sam een uitgebreid artikel over waar je het Apple event van vanavond live kunt volgen in de vorm van live-blogs en live-streams. Toch blijkt nu dat Apple ons deze keer live naar de presentatie van (mogelijk) de iPad Mini en een vernieuwde iPad laat meekijken. Via Apple producten krijg je namelijk toegang tot de live-stream van het evenement.

Live stream via de browser

Waar we bij voorgaande presentaties nog afhankelijk waren van een illegale live-stream of live-blogs kunnen we nu zelf meekijken met datgene dat op het podium gebeurt. Dat is althans wanneer je een iPhone, iPad, iMac of Macbook in huis hebt. Op deze apparaten kun je middels deze link het evenement live volgen. Let wel dat je de link moet openen in Safari 4 of een nieuwere versie. Daarnaast moet je over minimaal Mac OSX 10.6 of iOS 4.2 als besturingssysteem beschikken.

Live stream via Apple TV

Voor diegenen die een Apple TV hebben is het nog makkelijker. Apple heeft namelijk een nieuw icon toegevoegd aan het homescreen met de naam ‘Apple Events’. Rond de klok van 7 vanavond zal met een druk op deze icon de live presentatie verschijnen op je Apple TV.

Voor overige manieren om het Apple event te volgen waarbij experts het event live verslaan kun je terecht in dit artikel.

Hou vanaf 7 uur Tablets Magazine in de gaten voor het laatste Apple nieuws en wellicht de eerste specificaties, foto’s en prijzen van de iPad Mini.

 

  • Delen:

Reacties

  1. delacosa
    23 oktober, 2012 om 20:53

    Hmmmm. Wat vinden jullie van de mini. Ik vind het een leuk ding maar qua processor en scherm vind ik hem tegenvallen. Tuurlijk draait ios lekker soepel op de a5 chip.

    Ga denk ik toch voor de ipad 4 die ze hebben opgefrist

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.