Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple presenteert volgende week ook een vernieuwde iPad’

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2012, 13:03 CategorieApple

Het is al zo goed als zeker dat we volgende week, op 23 oktober, de iPad Mini gaan zien. Deze kleinere en goedkopere versie van de iPad moet de concurrentie met onder meer de Google Nexus 7 aangaan. Toch is dat wellicht niet het enige interessante tablet nieuws dat Apple zal brengen. Recente berichten spreken namelijk ook over een vernieuwde versie van de huidige iPad.

4G en Lightning connector

Anonieme bronnen zouden tegenover 9to5Mac bevestigd hebben dat Apple volgende een nieuwe versie van de ‘nieuwe’ iPad lanceert. Deze versie zou tegen dezelfde prijzen als de huidige iPad in de markt gezet worden maar beschikken over een tweetal belangrijke verbeteringen. Zo zou Apple de 3G versies vervangen voor versies die compatibel met 4G netwerken over de hele wereld. De huidige 4G versie van de iPad is alleen compatibel met 4G netwerken in de VS.

Daarnaast zou Apple de nieuwe versie uitrusten met de nieuwe Lightning connector die we ook al op de iPhone 5 terugzagen. Deze connector is een stuk kleiner en kan net als de huidige poort gebruikt worden voor het opladen van de tablet of het aansluiten van accessoires.

23 oktober

Volgende week dinsdag zal Apple ons meer duidelijkheid geven. Hou die dag Tablets Magazine in de gaten voor links waar het persevenement live te volgen is en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.