Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova Family Pad verschijnt in december voor 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2012, 13:22 CategorieAndroid

Archos heeft er zelf nog niks over bekendgemaakt maar dat de 13.3 inch Arnova Family Pad er aan staat te komen is zo goed als zeker. De tablet is al bij een aantal Europese winkels opgedoken en is daarnaast gespot bij de Amerikaanse FCC. Deze week heeft Archos Slovenië echter via Facebook meer informatie gepubliceerd over de Family Pad, waaronder de lanceerdatum.

Archos Arnova Family Pad

Arctablet heeft een Facebook bericht van Archos Slovenië gevonden waarin gesproken wordt over een lancering in december 2012. Toch is dat niet het enige opvallende. Er wordt namelijk ook gesproken over een 13.3 inch display met een resolutie van 1.440 bij 900 pixels. Eerdere berichten spraken over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, dus het is onduidelijk of het bedrijf hier zelf een fout maakt. Verder wordt aangegeven dat de tablet beschikt over twee camera’s, 16GB aan opslaggeheugen, HDMI, USB OTF en een 10.500 mAh batterij.

Uit eerder opgedoken informatie konden we al halen dat de tablet beschikt over een  GHz Allwinner A10 ARM Cortex A8 single-core processor, 1GB aan werkgeheugen en een SD card reader. In bovenstaande afbeelding wordt ook een standaard getoond die het gebruik van de 13.3 inch tablet wat comfortabeler zou kunnen maken.

Prijs en beschikbaarheid

Een prijs wordt door Archos Slovenië niet gemeld, maar de winkels die de tablet al online hebben staan vragen 275 tot 299 euro, wat behoorlijk wat geld is gezien de gemiddelde specificaties.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.