Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Family Pad met 13.3 inch display verschijnt in Europa

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2012, 13:29 CategorieAndroid

Het houdt maar niet op voor Archos. De Franse fabrikant heeft al een hele hoop tablets gelanceerd, waaronder de Arnova G3 serie, de Elements serie en de nieuwe G10 xs modellen. Toch is dat nog niet voldoende want er wordt nog een model toegevoegd; de Archos Family Pad met een display van maar liefst 13.3 inch en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem.

In augustus zagen we de Family Pad al voorbij komen bij de Amerikaanse FCC maar sindsdien hebben we er weinig meer van gehoord. Tweakers weet nu te melden dat de Family Pad bij de eerste winkels in Europa verschenen is. Onder meer het Belgische lasystems en twee Duitse webwinkels hebben het product al op de website staan. De prijzen variëren van 275 euro tot 299 euro.

Uit de informatie die in augustus opdook kunnen we halen dat de Family Pad voorzien is van een Allwinner A10 ARM Cortex-A8 single core processor, 1GB aan werkgeheugen, minimaal twee USB poorten, twee camera’s, een SD card reader, een 10500 mAh batterij, en 16GB of 8GB aan intern opslaggeheugen. De tablet is gezien de naam vooral gericht op familie-gebruik. Het grote display maakt de tablet minder mobiel maar is daarentegen uitermate geschikt voor het kijken van een film of het spelen van games.

Wanneer de Archos Family Pad naar Nederland komt is nog niet bekend. Archos heeft de tablet zelf overigens nog niet officieel gelanceerd en productfoto’s ontbreken zelfs nog.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.