Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos FamilyPad met 13.3 inch display duikt op in hands-on video

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2012, 12:56 CategorieAndroid

Gisteren verscheen de eerste afbeeldingen van de nieuwe Archos Arnova FamilyPad en ook wist Archos Slovenië te melden dat de tablet ergens in december van dit jaar gelanceerd gaat worden. Toch was er nogal wat onduidelijkheid over de specificaties en de prijs. Vandaag is de 13.3 inch FamilyPad opgedoken in een hands-on video waardoor we een redelijk goed beeld van de tablet krijgen.

De Arnova FamilyPad is door Archos nog niet officieel aangekondigd maar langzaam maar zeker wordt duidelijk wat we van het apparaat kunnen verwachten. Zo is de tablet uitgerust met een 13.3 inch display, een 1GHz Allwinner A10 ARM Cortex A8 single-core processor, 1GB aan werkgeheugen, een USB en HDMI poort, 16GB aan opslaggeheugen en een SD card reader. Over de resolutie bestaat nog wat onduidelijkheid aangezien Archos Slovenië gisteren sprak over een resolutie van 1.400 bij 900 pixels, terwijl we tot op heden een resolutie van 1.280 bij 800 pixels voorbij hebben zien komen.

Archos Arnova FamilyPad video

Ook in onderstaande video, gemaakt door de collega’s van ARMdevices tijdens de Hong Kong Electronics Fair 2012, wordt getoond dat de tablet beschikt over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Toch kan het zijn dat Archos op het laatste moment nog een verandering heeft doorgevoerd. Verder is het overduidelijk dat Archos zich met dit 13.3 inch entertainment apparaat richt op het gebruik door de hele familie.

Prijs en beschikbaarheid

Een prijs wordt door Archos Slovenië niet gemeld, maar de winkels die de tablet al online hebben staan vragen 275 tot 299 euro, wat behoorlijk wat geld is gezien de gemiddelde specificaties.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.