Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 behind the scenes video en witte uitvoering

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2012, 11:20 CategorieAndroid

ASUS heeft gisteren de nieuwe Padfone 2 onthuld, een smartphone die op zichzelf al interessant is maar ook nog achterin een 10.1 inch tablet geschoven kan worden om op een groter display te kunnen werken. De fabrikant heeft veel aandacht besteed aan het verbeteren van het design, het gebruik, de specificaties en de duurzaamheid van het apparaat.

Padfone 2: Behind the scenes

In onderstaande video wordt het denk-proces achter de Padfone 2 en Padfone 2 Station duidelijk. Zo zien we onder meer hoe het nieuwe mechanisme voor het koppelen van smartphone en tablet ontstaan is, iets wat de gebruiker volgens ASUS geen enkele moeite zou moeten kosten. Het doel was om van de Padfone 2 een zo intuïtief mogelijk apparaat te maken, middels een slanker design, betere materialen, verbeterde productiviteit, hoge kwaliteit audio en een optimaal gebruiksgemak.

Padfone 2 specificaties

De Padfone 2 is een smartphone met een 4.7 inch Super IPS  display, een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een quad-core Qualcomm processor, 2GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel camera. De telefoon kan achterin de Padfone 2 Station tablet geschoven worden waarna je op groot beeld foto’s kunt bekijken, kunt surfen op het internet of games kunt spelen. De smartphone draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar ASUS heeft reeds beloofd snel een update naar Android 4.1 Jelly Bean uit te rollen.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

Ook in het wit

De ASUS Padfone 2 moet begin volgende maand in de eerste landen verschijnen en komt in een 32GB en 64GB variant. Daarnaast kun je deze keer niet alleen voor een zwarte, maar ook voor een witte variant kiezen. In onderstaande video, gemaakt door MobileGeeks, wordt deze variant kort getoond.

Prijs en beschikbaarheid Nederland

ASUS heeft nog maar weinig informatie gegeven over de Nederlandse lancering, maar zoals het er nu uitziet wordt de Padfone 2 voor het einde van dit jaar ook in Nederland uitgebracht. De prijs is 799 euro voor de 32GB smartphone plus tablet en 899 euro voor de 64GB smartphone plus tablet. Een losse Padfone 2 zou 599 euro gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.