Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 duikt al op in video, compleet met Padfone Station

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2012, 23:44 CategorieAndroid

Komende dinsdag zal ASUS de nieuwe Padfone 2 plus de nieuwe Padfone Station officieel presenteren, maar vandaag zijn de smartphone en tablet al opgedoken in een video. Anant Dwivedi van Bloomberg TV had een interview met ASUS CEO Jerry Chen waarin nagenoeg alle nieuwe producten van de fabrikant naar voren kwamen. Hij mocht ook even met de Padfone 2 spelen.

Padfone 2

Kijkend naar wat we uit de video kunnen halen komen de meeste specificaties overeen met de geruchten die we de afgelopen weken voorbij zagen komen. Zo beschikt de Padfone over een 1.5 GHz quad-core Snapdrago S4 Pro processor, een 4.7 inch Super AMOLED HD display en een 13 megapixel camera.

Padfone Station tablet

Het tablet gedeelte, de Padfone Station, is ook flink verbeterd. Zo moet de batterij driemaal zo lang meegaan en is het geheel een stuk slanker en lichter geworden. Ook het mechanisme om de smartphone in de tablet te stoppen is verbeterd. Wel beschikt de tablet nog steeds over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. De smartphone en tablet zouden, wanneer gekoppeld, bijna twee dagen op een volle batterij kunnen doen volgens de fabrikant. Het enige deel wat nog ontbreekt is het keyboard dock, wat waarschijnlijk ook slanker en dunner zal zijn.

Padfone 2 mogelijk naar Nederland

Een echte verrassing zal het niet meer zijn, maar hou komende dinsdag Tablets Magazine in de gaten voor alle details en specificaties van de ASUS Padfone 2. Het is helemaal interessant voor ons Nederlanders omdat de kans groot is dat het toestel deze keer ook naar Nederland komt.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.