Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 mogelijk toch te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2012, 14:42 CategorieAndroid

Vorige maand werd bekend dat ASUS de nieuwe Padfone op 16 oktober zal onthullen tijdens een persevenement in Milaan en Taipei. De kans dat de Padfone 2 net als de eerste generatie Padfone niet in Nederland zou verschijnen leek groot aangezien Nederlandse media niet uitgenodigd waren voor het evenement. Op de valreep heeft ASUS verschillende media nu toch uitgenodigd.

Uitnodigingen

Websites als Tweakers.net en Nu.nl hebben een uitnodiging van ASUS Benelux gekregen om de presentatie in Milaan bij te wonen wat het een stuk waarschijnlijker maakt dat de Padfone 2 ook in Nederland gelanceerd zal worden. De eerste generatie Padfone sloeg ons land over, waarschijnlijk doordat telecom providers geen interesse hadden in het product.

ASUS Padfone

Het concept van de Padfone blijft ook bij de tweede generatie hetzelfde. Het systeem bestaat namelijk uit een smartphone die in een 10.1 inch Padfone Station tablet geschoven kan worden en zo de mogelijkheid biedt om op een groot scherm te werken. Daarbij kan een keyboard dock op de tablet aangesloten worden voor productief werken, precies zoals we kennen van de Transformer series.

Padfone 2 specificaties

Wat de exacte specificaties van de Padfone 2 gaan zijn is nog onduidelijk, maar eind vorige maand dook de mogelijke verpakking van de smartphone op waarop een groot aantal van deze specs beschreven werken. Zo zou de Padfone 2 beschikken over een4.7 inch Super AMOLED display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.5GHz Qualcomm 8064 quad-core processor en 2GB aan werkgeheugen.

De ASUS Padfone 2 wordt op 16 oktober gepresenteerd. Hou Tablets Magazine in de gaten voor alle informatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.