Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 snel beschikbaar na presentatie op 16 oktober

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 12:37 CategorieAndroid

Volgende week dinsdag, 16 oktober, zal ASUS de opvolger van de Padfone officieel presenteren, maar vandaag heeft de fabrikant reeds een teaser getoond. Tot op heden hebben we alleen geruchten en gelekte informatie voorbij zien komen over de Padfone smartphone zelf, maar uit een vandaag gepubliceerde teaser blijkt dat ook de tablet, de Padfone Station, een update krijgt.

Teaser

Notebookitalia heeft een teaser (bovenstaande afbeelding) in handen gekregen die een opvallend profiel laat zien van wat lijkt op de Padfone Station tablet. De smartphone kan in de tablet geschoven worden waardoor je op een 10.1 inch display kunt werken. De smartphone voorziet de tablet van processorkracht en geheugen. Het design lijkt een stuk verfijnder dan de eerste generatie Padfone Station, maar onduidelijk is hoe de smartphone in het apparaat geschoven zou moeten worden.

Beschikbaarheid

ASUS Italië laat op Facebook ook weten dat de Padfone 2 niet lang na de presentatie op 16 oktober op de markt zal verschijnen. Met verwacht zelfs dat dit nagenoeg direct na de presentatie zal gebeuren. Ook Nederlandse media hebben een uitnodiging gekregen voor de presentatie wat waarschijnlijk inhoudt dat het toestel ook naar Nederland komt. Over een prijs is helaas nog niks bekend.

Padfone 2 specificaties

Over de exacte specificaties van de Padfone 2 is nog niks bevestigd, maar vorige maand dook de mogelijke verpakking op waarop de meeste specificaties te zien zijn. Zo zou de Padfone 2 beschikken over een 4.7 inch Super AMOLED display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.5GHz Qualcomm 8064 quad-core processor en 2GB aan werkgeheugen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.