Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS presenteert Vivo Tab Windows 8 tablets op 23 oktober

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2012, 15:37 CategorieHardware

We hebben ze al meerdere keren, onder verschillende namen, voorbij zien komen maar echt officieel gepresenteerd zijn de nieuwe ASUS Vivo Tab en Vivo Tab RT nog niet. Vandaag heeft ASUS een pagina online gezet waarop afgeteld wordt naar een persevenement waar de twee nieuwe tablets, samen met een Vivo Book notebook, gepresenteerd zullen worden.

In onderstaande teaser laat ASUS ons warm draaien voor de komst van nieuwe producten die een grote impact zullen hebben. Dat is althans wat de fabrikant ons wil doen laten denken door de introductie van de Windows 8 apparaten te vergelijken met de Apollo maanlanding, de val van de Berlijnse muur en de geboorte van een kind. Met de teaser wordt dan ook vooral een gevoel rondom de producten gecreëerd en zien we weinig tot niks interessants van de producten zelf. Op 23 oktober zal ASUS de tablets en een notebook officieel presenteren.

ASUS Vivo Tab en Vivo Tab RT

De ASUS Vivo Tab en ASUS Vivo Tab RT draaien beiden op de nieuwste versie van Windows, maar de RT variant beschikt over een Tegra 3 quad-core ARM processor waardoor er gebruik gemaakt wordt van Windows RT. Dit is een iets uitgeklede versie van Windows 8 met onder andere geen ondersteuning voor traditionele Windows programma’s. Lees meer over het verschil tussen Windows 8 en Windows RT.

Afgezien van het grotere display, de krachtigere processor en de Windows 8 software van de Vivo Tab komen de tablets grotendeels overeen en kunnen beiden met een keyboard dock uitgerust worden. De prijzen zijn helaas nog niet bekend, maar volgens uitgelekte informatie zou de Vivo Tab RT zonder dock een prijs krijgen van 599 dollar en de Vivo Tab zou zonder dock 799 dollar gaan kosten.

Windows 8 tablets

Een overzicht van alle reeds aangekondigde Windows 8 tablets vind je in onze tablet database.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.