ASUS publiceert video’s Vivo Tab RT, Taichi en Transformer Book

24 oktober 2012 2 Minuten 11 Reacties
ASUS-Transformer-Book

ASUS heeft gisteren tijdens een persconferentie haar Windows 8 line-up bekendgemaakt. In deze line-up komen we veel modellen tegen die we afgelopen maanden op beurzen al gezien hebben dus helaas was er weinig spannends te melden. Toch zagen we een nieuwe tablet voorbij komen in de vorm van de Vivo Tab Smart, een 10.1 inch tablet met Windows 8 en een Intel chip.

Over het algemeen bracht het nieuws van gisteren dus niet veel meer dan we al wisten, afgezien van een aantal details wat betreft de specificaties van verschillende modellen. Daarnaast heeft ASUS een aantal video’s gepubliceerd waarin nieuwe producten als de Transformer Book hybride tablet, de Taichi convertible tablet en de Vivo Tab RT hybride tablet getoond worden.

ASUS Taichi

De ASUS Taichi is een apart product aangezien deze beschikt over maar liefst twee Full HD displays. Deze kunnen, zoals in onderstaande video getoond wordt, gebruikt worden voor een presentatie, voor het tonen van content aan een persoon die tegenover je zit of zelfs gewoon voor het gebruik als een tablet. Verder beschikt de Taichi onder meer over een Intel Core i5 of i7 processor, 4GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan SSD opslaggeheugen, meerdere USB poorten, twee camera’s en Windows 8 als besturingssysteem. De Taichi komt in twee varianten; een 11.6 inch model en een 13.3 inch model. De prijzen variëren van 1.299 euro tot 1.699 euro.

ASUS Transformer Book

De Transformer Book lijkt meer op iets dat we al kennen van ASUS; de Transformer Android tablets. De tablet kan dan ook voorzien worden van een keyboard dock om het geheel als Ultrabook te gebruiken. In het dock zit nog een verrassing; een harddisk van maximaal 500GB voor de opslag van extra content. Naar verwachting komt de Transformer Book in meerdere schermformaten van 11.6 inch tot 14 inch, allen uitgerust met een Full HD display. Verder beschikt de Transformer Book over onder meer een Intel Core i5 of i7 processor, maximaal 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en een microHDMI poort. Op het dock zelf bevinden zich nog USB en ethernet poorten.

ASUS Vivo Tab RT

De ASUS Vivo Tab RT hebben we al heel vaak voorbij zien komen, maar om je geheugen op te frissen en een goede eerste indruk te krijgen kun je terecht in onderstaande video. Voor een compleet overzicht van alle specificaties en features kun je terecht op de productpagina van de ASUS Vivo Tab RT.

 

Reacties (11)