Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont Taichi Ultrabook met twee displays in nieuwe video

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2012, 13:00 CategorieHardware

De Taichi is één van de nieuwe Windows 8 producten van ASUS die we nog niet vaak in video’s voorbij hebben zien komen. Het apparaat is een uniek geval aangezien er maar liefst twee displays in verwerkt zitten. Het ene display kan gebruikt worden zoals je een Ultrabook display gebruikt, terwijl het andere display de Ultrabook als tablet gebruikt laat worden.

ASUS Taichi video

ASUS heeft afgelopen weekend een video online gezet waarin de functionaliteit van de tweedisplays getoond wordt. Zo kan het dubbele display ook gebruikt worden om twee personen die tegenover elkaar zitten hetzelfde beeld te tonen en kan de persoon die richting het touchscreen zit deze bedienen terwijl de andere persoon aan het werk is op het Ultrabook display.

ASUS Taichi specificaties en prijzen

De ASUS Taichi beschikt onder meer over een twee Full HD IPS displays, een Intel Core i5 of i7 processor, 4GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan SSD opslaggeheugen, meerdere USB poorten, twee camera’s en Windows 8 als besturingssysteem. Het apparaat zal naar alle waarschijnlijkheid in twee varianten naar Nederland komen; een 11.6 inch model en een 13.3 inch model. De prijzen variëren van 1.299 euro tot 1.699 euro, afhankelijk van de gekozen configuratie.

  • Delen:
ASUS Taichi 21
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.