Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Vivo Tab RT binnenkort te koop in Nederland voor 599 euro

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2012, 11:08 CategorieHardware

Eerder deze week werden de Amerikaanse prijzen van de Vivo Tab RT Windows RT tablet bekendgemaakt door ASUS en die vielen niet tegen. Voor 599 dollar zou namelijk de 32GB versie met dock verschijnen. Toch moeten we in Nederland helaas wat dieper in de buidel tasten. Hier zal de Vivo Tab RT binnenkort de koop zijn voor een prijs vanaf 599 euro.

ASUS Vivo Tab RT

De ASUS Vivo Tab RT is een 10.1 inch tablet met een IPS LCD display en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Verder beschikt de tablet over een quad-core Tegra 3 processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, Wifi, Bluetooth 4.0, een HDMI poort en een microSD card reader. Ook kan er weer een optioneel dock aangeschaft worden waarin extra aansluitingen, een extra accu en een QWERTY keyboard verwerkt zitten. Qua software beschikt de tablet over het voor ARM processors geoptimaliseerde Windows RT.

Prijs en beschikbaarheid

De Vivo Tab RT met 64GB aan opslaggeheugen verschijnt inmiddels bij de eerste Nederlandse winkels voor een prijs die rond de 599 euro ligt. Wil je de 64GB variant met dock aanschaffen dan gaat je dit zo’n 729 euro kosten.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Vivo Tab RT.

Update: 25/10 18.00: Prijzen waren niet correct, bijgewerkt.

 • Delen:
ASUS Vivo Tab RT (TF600C)
Windows RT

Reacties

 1. Nick
  25 oktober, 2012 om 22:12

  Dat is toch wel een fikse prijs die je betaald met dock en dat nog wel voor een RT versie. Vindt trouwens het zeggen van “binnenkort” als release date wel erg vaag zeg, wat is nou weer binnenkort? Binnen 7 dagen of na vier weken? Daar mag Asus toch zo langzamerhand wel wat meer duidelijkheid over scheppen.

  En hoe zit het met de Vivo Tab? Wat is de release date en prijskaartje daarvan? Want dat is toch wel de zware jongen die het moet gaan doen voor Asus op de tablet markt. Maar als de RT versie met dock al 730 euro kost dan zal de Vivo Tab met dock waarschijnlijk 930 euro of meer kosten.

  Als dat zo is dan loopt denk ik de gewone consument er met een wijde boog omheen. En bedrijven staan volgens mij ook niet echt te popelen om zo’n duur tablet aan te schaffen. Vooral omdat Windows 8 nog maar net uit is en het zich nog tussen de PC gebruikers moet nestelen.

  • Martijn Chel
   25 oktober, 2012 om 23:36

   Ik denk dat binnenkort gewoon deze of volgende week is. Hij verschijnt bij steeds meer winkels in ieder geval.
   Over de Vivo Tab heb ik nog geen duidelijkheid, maar ik denk dat je in de goede richting zit.

   • Harold
    31 oktober, 2012 om 12:19

    Hij is nu te koop en op voorraad bij Alternate-Ridderkerk voor
    € 829,– inclusief dock.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.