Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Vivo Tab Smart Windows 8 tablet voorlopig niet naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2012, 11:31 CategorieHardware

Eerder deze week presenteerde ASUS haar Windows 8 line-up in de VS, waaronder een tablet die we nog niet eerder voorbij zagen komen. De ASUS Vivo Tab Smart moet Windows 8 voor een aantrekkelijkere prijs naar tablets brengen en die prijs zou in Nederland 499 euro bedragen. Hiervoor krijg je onder meer een 10.1 inch display, Windows 8 en een Intel processor.

Niet naar Nederland

Toch kunnen we er in Nederland helaas niet voor naar de winkel. Hardware.info weet vandaag te melden dat de Vivo Tab Smart voorlopig niet naar de Benelux zal komen. De reden hiervoor is niet duidelijk, maar jammer is het zeker. De Vivo Tab Smart zou juist een ideale optie zijn voor diegenen die bijvoorbeeld wel ondersteuning van legacy apps willen maar geen groot budget hebben.

ASUS Vivo Tab Smart

De ASUS Vivo Tab Smart is zoals gezegd een 10.1 inch tablet en lijkt qua specificaties erg veel op de Vivo Tab RT. Toch is de Smart versie geen Transformer variant met keyboard dock. De tablet kan uitgerust worden met een Bluetooth keyboard dat in een plastic behuizing of sleeve verwerkt zit maar niet met een keyboard dock. Verder beschikt de tablet over een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Z2760 processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, Wifi, Bluetooth, USB en HDMI poorten, en een microSD card reader.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.