Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Vivo Tab Windows 8 tablet in december te koop voor 799 euro

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2012, 11:43 CategorieHardware

Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat we van ASUS kunnen verwachten op het gebied van Windows 8. Gisteren werd duidelijk dat de Vivo Tab RT tablet met Windows RT voor een prijs vanaf 599 euro te koop zal zijn, maakte ASUS de prijzen van de Taichi notebook met dubbel display bekend en kwam de aantrekkelijk geprijsde Vivo Tab Smart Windows 8 tablet voorbij. Vandaag heeft ASUS ook de prijzen van de Vivo Tab bekendgemaakt.

ASUS Vivo Tab

De ASUS Vivo Tab is een volwaardige Windows 8 tablet die uitgerust kan worden met een optioneel keyboard dock. De tablet zelf beschikt over een 11.6 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Clovertrail Z2760 processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, Bluetooth 4.0 en een HDMI poort. Ook wordt er door ASUS een active digitizer stylus meegeleverd. Het keyboard dock beschikt over twee USB poorten, een QWERTY keyboard en een extra accu.

Prijs en beschikbaarheid

De Vivo Tab verschijnt waarschijnlijk in december in Nederland voor een prijs van 799 euro. Voor dit bedrag krijg je de 64GB variant zonder dock. Met dock kost de tablet 929 euro. De tablet wordt alleen in de grijze kleur geleverd.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Vivo Tab.

ASUS Vivo Tab TF810C kopen
ASUS Vivo Tab TF600C kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.