Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bobshop en Coolblue bezorgen op dag van bestelling

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2012, 12:16 CategorieHardware

Het kopen van producten via het internet wordt steeds populairder, vooral wanneer we het hebben over elektronica. Online winkels spelen hier steeds beter op in door de levering van producten sneller te laten plaatsvinden. Sinds deze week hebben twee online retailers een extra service aan de bezorgdiensten toegevoegd waarmee je het product op de dag van bestelling nog kunt verwachten.

CoolBlue biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om producten die voor 15.30 uur besteld worden dezelfde dag nog bij de koper af te leveren. De service heeft de naam VANDAAGNOG meegekregen en kan voor 17.95 euro aan het winkelmandje toegevoegd worden. Bestellingen die voor 15.30 geplaatst worden, worden tussen 18.00 en 22.00 uur geleverd door een koerier. Natuurlijk blijft het mogelijk je bestelling voor 22.30 te doen en deze de volgende dag de laten afleveren.

Webwinkel Bobshop.nl is met eenzelfde dienst begonnen onder de naam ‘Same Day Delivery’. Bij deze dienst geldt dan bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst worden tussen 16.00 en 22.00 uur afgeleverd worden. Wel geldt een maximum van 30 kilogram per bestelling en kan de optie niet gekozen worden voor TV’s die groter zijn dan 40 inch.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.