Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Buffalo MiniStation Air: Harde schijf met WiFi voor onderweg

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2012, 14:28 CategorieAccessoires

Buffalo Technology introduceert vandaag de MiniStation Air (HDW-P500U3), een draadloze externe harde schijf van 500GB met ingebouwde oplaadbare accu. Hiermee krijg je onderweg direct toegang tot je belangrijke bestanden, foto’s, video’s en muziek, zonder het gebruik van een kabel. Je kunt bestanden lezen van, of schrijven naar de MiniStation Air via een beveiligde WiFi verbinding.

De MiniStation Air is dus zowel mobiel als draadloos, wat met name handig is wanneer het opslaggeheugen van je tablet, laptop of smartphone niet voldoende is. Zeker wanneer je vaak onderweg bent of op locatie werkt en geen toegang hebt tot de cloud kun je op deze manier al je bestanden bij de hand houden. Ook voor apparaten die niet beschikken over een USB ingang waar normaal gesproken een externe harde schijf op aangesloten wordt is dit een handige oplossing.

Wanneer je jouw muziekcollectie op de harde schijf zet is het ook mogelijk om deze muziek via Bluetooth te streamen naar de audio-installatie in je auto of je home cinema systeem. De MiniStation Air is benaderbaar via WiFi en een applicatie op smartphone, tablet of laptop en wanneer je mobiele apparaat met de harde schijf verbonden is blijft internettoegang mogelijk voor het browsen of checken van je e-mail.

De draadloze MiniStation Air HDW-P500U3 is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.