Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chameleon Launcher update met stock Android widgets nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2012, 0:27 CategorieAndroid

Begin deze maand brachten de ontwikkelaars van de Chameleon Launcher applicatie voor Android al naar buiten dat er binnen niet al te lange tijd een belangrijke update zou verschijnen. Deze update zou het tekort aan interessante widgets oplossen door de stock Android widgets toe te voegen aan de launcher. Inmiddels is Chameleon Launcher versie 1.1 gelanceerd.

Chameleon Launcher versie 1.1

Versie 1.1, welke automatisch gedownload wordt wanneer je de app reeds gekocht hebt, brengt niet alleen ondersteuning voor stock Android widgets. Ook wordt er een nieuwe Google+ en Google Calendar widget aan de Chameleon widgets toegevoegd. Daarnaast staat nog steeds de belofte dat er binnenkort ook een groot aantal widgets van derden (andere ontwikkelaars) beschikbaar wordt gesteld voor de launcher. In onderstaande teaservideo worden de verbeteringen getoond.

Hoewel de stock Android widgets niet geheel bij de fraaie vormgeving van de Chameleon Launcher passen en er teveel ruimte om onder meer de GMail, Facebook en Twitter widgets ontstaat geeft het je wel wat meer mogelijkheden om je homescreens naar eigen wens in te richten. De Google+ en Google Calendar widgets zijn wel compleet aangepast aan de Chameleon interface.

Review

Wil je meer informatie over deze applicatie, welke 7,86 euro kost in de Google Play Store, kijk dan onze Chameleon Launcher review video. Hierin zie je onder meer terug hoe je verschillende homescreens voor verschillende locaties, tijdstippen en Wifi netwerken aan kunt maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.