Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell XPS 12 convertible Windows 8 tablet nu te koop voor 1.299 euro

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2012, 11:39 CategorieHardware

Tijdens IFA 2012 afgelopen september toonde Dell haar nieuwste Windows 8 producten, waaronder de XPS 10 tablet met keyboard dock en de XPS 12 Duo convertible tablet. Inmiddels is de laatstgenoemde variant in Nederland verschenen onder de naam XPS 12. Deze convertible Windows 8 tablet kan via de Dell website besteld worden voor een prijs vanaf 1.299 euro.

Dell XPS 12

De XPS 12 is een wat apart apparaat maar kan als laptop en als tablet gebruikt worden. Het display kan namelijk in het frame gedraaid worden zodat het keyboard onder het display terecht komt. Op deze manier kun je aan de slag met een Ultrabook wanneer je productief wilt zijn en het apparaat als tablet gebruiken wanneer je media consumeert. Ook het 12.5 inch display is wat groter dan we van tablets gewend zijn.

De Dell XPS 12 beschikt over een 12.5 inch display met een Full HD resolutie en Gorilla Glass bescherming, een Intel Core i5 of i7 processor, 4 of 8GB aan werkgeheugen en maximaal 256GB aan SSD opslaggeheugen. Verder is de XPS 12 uitgerust met onder meer een Intel HD 400 grafische processor, twee USB 3.0 poorten, een miniDisplayPort, een SD card reader, een 1.3 megapixel camera, Wifi, Bluetooth 4.0 en WiDi.

Prijs en beschikbaarheid

Via de website van Dell is de XPS 12 nu te bestellen vanaf 1.299 euro. Hiervoor krijg je het basis model met een Intel Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Voor 200 euro meer krijg je 8GB aan werkgeheugen en 256GB aan opslaggeheugen. Wil je een Intel Core i7 processor dan betaal je nog 100 euro extra.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.