Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #53

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2012, 12:29 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor onze wekelijkse podcast over alles dat met tablets te maken heeft. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Hoewel het er in het begin van de podcast niet naar uitziet dat we veel te bespreken hebben weten we toch nog een uur vol te krijgen met interessante gespreksstof. Absoluut een aanrader om te blijven luisteren dus!

Deze week bespreken we onder meer de Jelly Bean updates voor tablets van Acer en ASUS, kijken we naar de mogelijkheden voor een goedkopere en grotere Nexus tablet van Google en hebben we het over Open webOS 1.0 en de potentie voor tablets. Daarnaast bespreken we de mogelijke komst van de iPad Mini, het wel of niet slagen van Windows 8 tablets en de weggeefacties die je deze week kunt verwachten.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. Tom
  01 oktober, 2012 om 14:08

  Sam, je hebt gelijk. In Real Racing HD 2 zat veel lag. Na de update lijkt ie soepel te draaien. Als je de update krijgt, moet je het zeker eens proberen. Goed dat je wacht tot de update er is, het verbeterd de gebruikers ervaring heel erg. Tweakers heeft net de review gemaakt, toen ineens de volgende dag de update uit kwam. Nu moeten ze ‘m eigenlijk opnieuw doen.

 2. rik
  02 oktober, 2012 om 22:16

  De podcast is niet te beluisteren en ook niet te downloaden als mp3

  • Martijn Chel
   02 oktober, 2012 om 22:21

   Er lijkt inderdaad iets fout te gaan bij de dienst waar we gebruik van maken. Ik hou het in de gaten. Excuses!

  • Martijn Chel
   03 oktober, 2012 om 15:58

   Het werkt weer Rik!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.