Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #54

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2012, 12:01 CategorieAndroid

De maand oktober is wat rustig begonnen kijkend naar het tablet nieuws, maar wederom hebben we een interessante podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week kijken we kort naar de ervaringen van Sam met de Galaxy Note 10.1 tablet, bespreken we de prijs en beschikbaarheid van de Microsoft Surface tablets en andere Windows 8 tablets, hebben we het over de Android 4.0 Ice Cream Sandwich en Android 4.1 Jelly Bean updates en bespreken we natuurlijk de interessante geruchten over Android 4.2 even. Daarnaast proberen we antwoord te geven op de vraag of Apple echt minder innovatief is dan Google en de Android hardware fabrikanten.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.