Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #55

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2012, 11:55 CategorieAndroid

Deze maand wordt een interessante maand op het gebied van tablets; Microsoft lanceert Windows 8 en Apple komt mogelijk met de iPad Mini. Genoeg te bespreken dus. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het over de reeds gelanceerde Windows 8 en Windows RT tablets, prijzen van Windows tablets en natuurlijk Microsoft’s eigen Surface tablets. Daarnaast hebben we het uitgebreid over de uitgelekte prijzen en varianten van de iPad Mini, kijken we naar de Acer Iconia Tab A700 die Sam ter review heeft liggen en bespreken we de geruchten over de Samsung Nexus 10 met hoge resolutie display.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.