Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #56

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2012, 11:57 CategorieAndroid

Deze week wordt één van de meest interessante weken van dit jaar, dus een volle podcast deze keer. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

In deze podcast bespreken we onder meer de (waarschijnlijke) komst van de iPad Mini en een vernieuwde iPad, de prijzen van de Microsoft Surface voor Windows RT tablet en de verwarring over de verschillen tussen Windows 8 en Windows RT. Daarnaast kijken we naar het persevenement dat ASUS voor komende woensdag gepland heeft en hebben we het over het Android evenement dat volgende week gehouden wordt en waar Google waarschijnlijk nieuwe Nexus 7 modellen en een Nexus 10 presenteert.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.