Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #57

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2012, 11:55 CategorieAndroid

Afgelopen week is er een hoop gebeurd op het gebied van tablets, dus hebben we flink wat te bespreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het natuurlijk over de lancering van de kleinere en goedkopere iPad (iPad Mini) met de daarbij horende prijs en verwachtingen, maar ook de iPad 4 komt kort aan bod. Daarnaast is Windows 8 officieel gelanceerd en bespreken we de presentatie en beschikbaarheid van Windows 8 producten. Ook hebben we het kort over het Google evenement dat vandaag plaats zou vinden en kijken we naar twee producten die we ter review hebben liggen.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.