Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu toont waterdichte Arrows Tab tablet met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2012, 11:20 CategorieHardware

In november vorig jaar toonde Fujitsu al een Arrows Tab tablet die draaide op Android 3.2 Honeycomb en beschikte meer een waterdichte behuizing. Toch heeft dit model het vaste land in Europa nooit bereikt. Tijdens CEATEC 2012 in Japan toonde Fujitsu deze week de Arrows Tab met Windows 8 en wellicht dat we deze versie wel in Nederland kunnen verwachten.

De exacte specificaties van vernieuwde Arrows Tab ontbreken nog maar volgens Engadget beschikt de tablet in ieder geval over twee camera’s, een microSD card reader en een microUSB poort. Ook werd bevestigd dat de tablet wederom waterdicht is. Het design van de tablet is ook wat veranderd ten opzichte van het model van vorig jaar. In plaats van een gladde achterzijde wordt nu gebruik gemaakt van een lichte textuur en de hoeken zijn minder afgerond.

Het Android model dat vorig jaar opdook beschikte onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1GHz dial-core Tegra 2 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microUSB aansluiting en een microHDMI poort.

De Fujitsu Arrows Tab moet ergens in oktober/november op de markt verschijnen voor een nader te bepalen prijs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.